Want er gaat niets boven een Belgisch biertje

De kaart

De Koetsier - Tielen - De KaartBekijk alvast eens welke soorten bier in Tielen je allemaal kan verkrijgen in dit gezellig café. Op fles of op tap, Café De Koetsier heeft sowieso een uitgebreid assortiment. Daarbovenop maakt cafébaas Luc Wouters er een punt van om de leidingen uiterst zorgvuldig te onderhouden. Zo ben je niet enkel zeker van de hygiëne, maar ook van de pure smaak van het gerstenat waar we in België zo trots op zijn.

Maar uiteraard kan je in Café De Koetsier in Tielen ook genieten van een koffietje, frisdrank of wijntje. Je vindt zeker wel een drank naar uw smaak! In Café De Koetsier kan je aangenaam vertoeven in het prachtig gedecoreerde interieur. Of je kan gezellig biljarten met vrienden, terwijl er op de achtergrond een sportwedstrijd speelt op één van de tv-schermen. Eén ding is zeker: een saaie avond gaat het niet worden.

Café De Koetsier

Kom zo snel mogelijk eens lang om het allemaal zelf eens te ontdekken, maar je kan alvast eens de sfeerbeelden bekijken op deze site. Is er toch nog iets dat je graag op voorhand zou willen weten? Contacteer ons dan gerust! Vergeet zeker ook niet om van tijd tot tijd onze kalender te bekijken. Zo blijft u op de hoogte van al onze evenementen.

Back to Top