Wij verwelkomen jou graag tijdens onze bruisende evenementen

Kalender

De Koetsier - Tielen - KalenderBen je op zoek naar evenementen in Tielen? Café De Koetsier zorgt ervoor dat Tielen leeft! Bekijk hier regelmatig de kalender zodat jou weet wat er gaande is in zowel de week als weekends. Maar zelfs als er geen activiteit is gepland, is het hier gezellig vertoeven.

Je kan bijvoorbeeld een leuk potje biljart spelen op onze toppenbiljart. Je kan ook onze Duivels of andere wedstrijden zien spelen op één van de vele tv-schermen. Daarbovenop heeft Café De Koetsier een terras waar je tijdens de zomermaanden kan genieten van een frisse pint. Bekijk onze kaart om ons uitgebreid aanbod te ontdekken! Café De Koetsier heeft verschillende bieren op tap en fles, onder andere het beste donkere bier ter wereld de Gouden Carolus!

Kom eens langs

Cafébaas Luc Wouters verwelkomt jou met plezier in Café De Koetsier, gelegen te Tielen. Zowel in week als weekend worden er heel wat sfeervolle momenten beleefd! Wilt u graag toch nog iets weten? Aarzel dan niet om ons te contacteren, al beantwoorden wij natuurlijk liever uw vragen aan de toog met een lekker pintje om ons te begeleiden. Bezoek deze pagina regelmatig, zodat je eens kan langskomen tijdens een evenement. Dan is er nog meer ambiance dan gewoonlijk.

Back to Top