Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier van Café De Koetsier in Tielen, of kom gewoon meteen langs om gezellig een babbeltje te doen terwijl je geniet van de meest smaakvolle dranken.


Contact 014 55 10 10

Bierkaart met tapbier, bier op fles, wijn, frisdrank en zoveel meer

Met vrienden, met collega’s of met het gezin op pad? De drankkaart van Café De Koetsier is zo uitgebreid dat je hoe dan ook een drankje vindt dat volledig aansluit bij jouw smaak. Voor elk wat wils, en regelmatig bieden we enkele verrassende toppers aan van het vat! 

Op fles of op tap, Café De Koetsier heeft sowieso een uitgebreid assortiment met drankjes die je smaakpapillen strelen. Zo kan je optimaal genieten van de pure smaak van het gerstenat waar we in België zo trots op zijn. Café De Koetsier heeft verschillende bieren op tap en fles, onder andere het beste donkere bier ter wereld: de Gouden Carolus

Sfeer en gezelligheid

Een gezellige kroeg die alle mogelijke dranken aanbiedt, dat is wat je mag verwachten wanneer je langsgaat bij Café De Koetsier in Tielen. Een warm en authentiek interieur, funky muziek en een uitgebreide drankkaart zijn samen met de vriendelijke bediening maar enkele van de troeven die je bij ons zal ervaren. 

Non-alcoholische dranken

Geen liefhebber van alcohol? Geen probleem! Ook voor een straffe of milde koffie of voor een smaakvol frisdrankje kan je bij ons terecht. 

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier van Café De Koetsier in Tielen, of kom gewoon meteen langs om gezellig een babbeltje te doen terwijl je geniet van de meest smaakvolle dranken. Meer informatie kan je bovendien terugvinden op onze Facebookpagina