Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier van Café De Koetsier in Tielen, of kom gewoon meteen langs om gezellig een babbeltje te doen terwijl je geniet van de meest smaakvolle dranken.


Contact 014 55 10 10

Evenementen en activiteiten

Een café vol leven

In Café De Koetsier valt er sinds begin jaren ‘80 altijd wel iets te beleven. We organiseren regelmatig leuke evenementen die het café doen bruisen van gezelligheid. Bekijk hier regelmatig onze kalender. Zowel doorheen de week als tijdens het weekend kunnen er leuke activiteiten gepland worden. Liever een rustig avondje uit? Ook om ongedwongen iets te drinken in goed gezelschap ben je bij Café De Koetsier welkom. 

Leuke activiteiten

Zowel tijdens de week als tijdens het weekend worden er leuke avonden en activiteiten georganiseerd in Café De Koetsier. Kom gerust eens langs op één van onze sfeervolle avonden en laat je hartelijk verwelkomen door cafébaas Luc Wouters

Sportwedstrijden en TV-events

De belangrijkste sportwedstrijden en vele andere events worden uitgezonden op een groot TV-scherm in de kroeg. Zo kan je samen met vrienden supporteren voor onze Rode Duivels en ondertussen een amicale babbel doen aan de toog met de andere bezoekers. 

Contact

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier van Café De Koetsier in Tielen, of kom gewoon meteen langs om gezellig een babbeltje te doen terwijl je geniet van de meest smaakvolle dranken. Meer informatie kan je bovendien terugvinden op onze Facebookpagina